Interactie ontwerp en design

Onze partner Proud heeft zorg gedragen voor het interactie ontwerp en design van onze website. Mocht je vragen hebben betreffende de diensten van Proud, neem dan zeker eens contact met ze op.

Proud  |  www.proud.nl
 CMS, technische realisatie en hosting

Deze website is door onze partner Syveon Internet Solutions in nauwe samenwerking ons en Proud gerealiseerd. Syveon Internet Solutions heeft zorg gedragen voor de technische realisatie en het content management systeem. Ben jij ook geïnteresseerd in een vrijblijvend gesprek over een nieuwe of vernieuwde website of webshop? Neem dan zeker eens contact op met ons of rechtstreeks met Syveon.

Syveon Internet Solutions  |  www.syveon.com

Webteksten

Boonen Communicatie heeft de content van de website van Keizo geschreven. Bij Boonen Communicatie bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een communicatieadviseur, freelance webredacteur of tekstschrijver.

Boonen Communicatie | www.boonencommunicatie.nl

 

 

Medische matrassen

Wat ons betreft is er over schuimmatrassen heel veel te vertellen. Dat doen we graag in een persoonlijk gesprek met u. Zodat we u direct kunnen adviseren. De mogelijkheden en eigenschappen van de verschillende kwaliteiten zijn legio!

meer informatie

Incontinentiehoezen

Bij alle matrassen die wij leveren, bieden wij incontinentiehoezen aan. Deze hoezen geven het matras een optimale bescherming. Uiteraard zijn de incontinentiehoezen wasbaar. Incontinentiehoezen zijn leverbaar van verschillende materialen.

meer informatie

Luchtmatrassen

Met een medisch luchtmatras is het comfort optimaal individueel in te stellen. De druk in het matras is eenvoudig te regelen en aan te passen. In veel gevallen een ideale oplossing om doorliggen te voorkomen. In veel gevallen een ideale oplossing.

meer informatie

Hoofdkussens

Ontspannen slapen? Een goed kussen is wat ons betreft hoofdzaak. Een passend hoofdkussen draagt al het ware het hoofd en geeft nek en schouders een optimale ondersteuning. Keizo biedt een breed assortiment kussens.

meer informatie

Zitkussens

Mensen die gebruik maken van een rolstoel zijn gebaat bij een goed zitkussen. Een rolstoelkussen biedt niet alleen ondersteuning maar vooral zitgemak. Een goed kussen voorkomt nek- en rugklachten, beknelling en decubitus.

meer informatie
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.