Over Keizo

Keizo levert maatwerk in zorgmatrassen en medische (zit)kussens. In de loop van de jaren hebben wij veel kennis en ervaring opgebouwd. Dát is onze kracht. Wij nemen u graag bij de hand en leveren niet alleen een kwaliteitsproduct maar geven u ook een passend advies. Reken op onze kwaliteit in slaap- en zitcomfort. Wat ons betreft maken wij het verschil. Dat doen we met een vakkundig advies en een eerlijk product.

Werkwijze

Bent u op zoek naar een hoogwaardig zorgmatras of medisch (zit)kussen? Wij gaan graag met u in gesprek. Zo komen we precies te weten wat uw overwegingen zijn en met welke randvoorwaarden we te maken hebben. Door onze jarenlange ervaring met schuimmatrassen weten wij wat er mogelijk is en wat niet. Vervolgens komen wij met een passend voorstel. Het is ons doel u te voorzien van niet alleen een goed kwaliteitsmatras of medisch (zit)kussen maar tevens van een goed advies en passende oplossing. Tenslotte streven wij er samen met u naar om de gebruiker van het matras of kussen het meest optimale en duurzame comfort te bieden.

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag meer!

CE-markering

Al onze producten hebben een CE-markering. Dit houdt in dat onze producten voldoen aan de eisen van veiligheid, gezondheid, milieu en consumentenbescherming, zoals gesteld in de van toepassing zijnde EU richtlijnen.
 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist.